Bejelentkezés
           
Címlap Az SBB tagjai  

Bejelentkezés


Az aktív sportbírókat regisztráltuk weboldalunkon. Ezzel kapcsolatos közleményünket kérjük olvassa el ide kattintva.

Külső regisztrációra nincs, és nem is lesz lehetőség.

Hírlevél

Legyen jól informált! Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon értesítést weboldalunk frissítéseiről!

Ki olvas minket

Oldalainkat 24 vendég böngészi

Kérdése van?

Keresse fel a "További gyakori kérdések" menüpontot. Ha ott sem találja az Ön által keresett információt, kérjük írja meg kérdését a webmaster@mnasz-sbb.hu e-mail címre, és kollégánk hamarosan megválaszolja azt.

# Név Beosztás E-mail
1 Pintér Kálmán bizottság vezető Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
2 Bolgár Iván bizottsági tag Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
3 Demeter Magdolna bizottsági tag Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
4 Faluvégi Péter bizottsági tag Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
5 Gazdag-Takács Márta bizottsági tag Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
6 Hegedüs Csaba bizottsági tag Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
7 Kállai Szabolcs bizottsági tag Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.

Eseménynaptár

«   2017. november   »
hkscpsv
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   

A következő 10 esemény

Kövess a Twitteren is!

Keresés

 
   
         
honlap készítés, online marketing: STEMO Marketing Kft.